MEER OVER ...

Lilly en Rambo DUO       Fam. Maenhoudt – op het nummer 0476/205162  tussen 10u en 19u

Ter adoptie: Lilly (vrouwelijk) en Rambo (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 01/03/2022


Graag stellen we het hechte duo Lilly en Rambo aan jullie voor:

Na een moeilijke start in het leven, kwam Lilly, net als Rambo als kitten in de opvang terecht. Ze kwamen elk uit een ander nest, maar in de opvang werden ze vriendjes. Al snel kregen ze een nieuwe thuis en een gouden mandje, maar die moesten ze helaas na een jaar al weer verlaten door het verlies van hun baasje.


Rambo is de ondernemende van de twee, hij is zelfzeker en een echte speelvogel. Stromend water vindt hij mega cool, hij drinkt en speelt graag aan de kraan, maar het liefste is hij dicht bij mensen. Hij is geen schootjeskat, maar wel een echte mensenvriend. Zijn zachtaardig en speelse karakter maakt hem een speciale metgezel.


In het begin, als ze je nog niet goed kent, is Lilly eerder wat timide en afwachtend, maar eens je haar vertrouwen gewonnen hebt, dan bloeit ze helemaal open tot een echte knuffelkat. Ze geeft je graag kopjes en strijkt langs je benen voor aandacht. Ze is een echte lieverd die graag wordt opgepakt en geaaid.


Ze zijn het niet gewoon om buiten te gaan en zijn perfect gelukkig in een huisje met voldoende ruimte, krabbomen, mandjes, speelgoed en lekker eten. Entertainment is verzekerd met deze twee schatten in huis.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u. Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354