MEER OVER ...

Tiggy  en Ellis                       familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Ter adoptie: Ellis (vrouwelijk) en Tiggy (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 08/03/21 en 20/05/22


Ellis en Tiggy, moeder en dochter, zijn twee schattige kattinnetjes die graag samen hun thuisje willen vinden. Ellis heeft het instinct van een survivor, op haar hoede voor gevaar, alles heeft ze gezien en gehoord, dat moest ook wel om buiten te overleven met haar 3 kleintjes. Eigenlijk schuilt er in haar een zeer lieve kattin, die het harde zwerversleven helemaal niet mist. Ellis is een dankbaar katje om in huis te hebben, ze vertoeft graag op de krabpaal of op hoge plekjes en ze wacht geduldig op haar dagelijks snoepje. Als het rustig is, komt ze je nieuwsgierig opzoeken, ze ruikt aan je vingers en komt naast je liggen. Ze geniet nog net niet van het strelen maar haar vertrouwen groeit iedere dag.

Tiggy was ziek toen ze in opvang kwam maar ze liet haar flink verzorgen. Als eerste van de kleintjes kreeg ze vertrouwen in mensen en ze houdt ervan om gestreeld te worden of om op je schoot te liggen. Ze heeft wel wat tijd nodig om je te leren kennen en ze zal zich zeker proberen te verstoppen bij een eerste bezoekje.

Onderschat Ellis en Tiggy niet, we zien in de opvang dat ze elkaar vaak opzoeken en steun vinden bij elkaar. Het zijn grote speelvogels, als ze spelen met de hengel, dan vergeten ze al hun zorgen en gaan ze er voluit voor. Het is mooi om te zien hoe ze ook met elkaar spelen en actief achter elkaar aan zitten, door de tunnel, op de krabpaal, …Geloof je in dit zachtaardige, prachtige duo, kan je hen op het gemak stellen op hun tempo en zo geduldig een mooie band opbouwen, bel dan naar de opvangmama !

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 190 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze katten verblijven in BRUGGE en we zoeken een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354