MEER OVER ...

Oscar en Lynx                          Kjenta op het nummer 0497/060.787 – tussen 10u en 19u

Ter adoptie: Oscar (mannelijk) en Lynx (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 1/8/2018 – 3/5/2021


Lynx en Oscar zijn twee stoere katers. Oscar kan al genieten van een streel aan zijn kaak en achter zijn oren. Hij is FIV+, het risico op overdracht naar andere katten toe via normaal sociaal contact, zoals bij het delen van de voerbak en het elkaar wassen, is echter erg laag. Kattenaids is niet besmettelijk naar mensen toe.Een deel van zijn tanden werd verwijderd, maar dit houdt hem niet tegen om te eten wat hij wil. Oscar komt heel goed overeen met zijn jonge metgezel Lynx en kan zeker niet zonder.

Lynx is nog wat speelser en heeft nog wat moeite met mensen. We zoeken dus zeker een plaats waar ze beiden nog kunnen openbloeien en iemand die ze de tijd geeft om dit te doen. Wanneer je binnenkomt in de kamer zitten ze graag op een veilige afstand te kijken. Achter de schuchtere façade zitten twee hele lieve katjes. Ze zijn heel dankbaar dat ze een warm bed en elke dag eten hebben. Bij iemand die ze gewoon zijn, komen ze op rustige momenten eens dichter snuffelen. Als ze alleen zijn spelen ze graag samen, met hun speelgoed en maken ze goed gebruikt van de krabpaal. Ze kunnen urenlang genieten van naar buiten te kijken, naar alle passage. Hier worden ze ook rustig van.

Geloof je in dit prachtige duo, kan je hen op het gemak stellen op hun tempo en zo geduldig een mooie band opbouwen, bel dan naar de opvangmama !

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Kjenta op het nummer 0497/060.787 – tussen 10u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro (Lynx) en 120 euro (voor Oscar die FIV+ is).

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in WIJNENDALE (Torhout) en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354