MEER OVER ...

Orion en Zion                                           familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie:Orion (mannelijk) en Zion (mannelijk) DUO

Geboortedatum:20/05/22


Orion en Zion zijn twee energieke broertjes die samen met mama Ellis en zusje Tiggy in opvang kwamen. Mama leerde hen overleven. Toch zien we dat het viertal met rasse schreden vooruit gaat. Ze missen het harde zwerversleven niet, genieten van eten, een warme mand en vooral van het spelen met de andere vriendjes.

Orion heeft al zo een mooie weg afgelegd, weken stak hij stoer zijn pootje uit als je hem wou strelen of zelfs maar aan je vinger liet ruiken. Hij toonde wel interesse in mensen en kwam steeds heel dicht in de buurt. Zelfzeker gaf hij kopjes aan de andere tamme katjes, die ondertussen gestreeld werden, tot ook hij op een dag de aaitjes gretig spinnend in ontvangst nam. Het is belangrijk dat je zijn taal leest, want onder deze stoere bink zit een schattige kater die zo graag geliefd wilt zijn.

Ook broertje Zion doet zijn best om lief te zijn. Hij is erg aanwezig en helemaal niet bang. Het is grappig om te zien hoe zijn nieuwsgierigheid vaak de overhand krijgt. Een nieuw speeltje, een lekker snoepje, … en hij vergeet die enge handen wel.

Dit duo houdt van mensen, hetzij op hun manier, ze zijn graag in je buurt en Orion durft al voorzichtig genietend op je schoot liggen, Zion komt graag naast je zitten en hij kan je verliefd aankijken, wie weet heb je toch maar iets lekkers bij, zoja, dan mag je hem al aan zijn hoofdje kriebelen. Haal je de speelhengel uit, dan gaan ze helemaal los, die prooi moet gevangen worden! Een krabpaal en speeltjes mogen zeker niet ontbreken.

We zoeken adoptanten die van een beetje uitdaging houden en dit vrolijke duo in hun hart kunnen sluiten.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.Adoptiebijdrage: 190 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354