MEER OVER ...

Lotje en Partoe DUO    Natascha – 0493/57 46 56 – tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 20u


Ter adoptie: Lotje (kattin) en Partoe (kater) DUO

Geboortedatum: 01/04/13 (Lotje) en 01/05/15 (Partoe)


Enkele maanden geleden vond dit koppeltje de liefde voor elkaar. Dat ze beiden langblijvertjes zijn is misschien de reden waarom ze onafscheidelijk werden. Al was het ook liefde op het eerste zicht! Mooi om te zien hoe ze stapelverliefd met elkaar omgaan.

Partoe is een al wat oudere kater waar er totaal geen kwaad in zit. Deze knapperd laat zich makkelijk benaderen en kan aangeraakt worden. Naarmate hij je wat beter kent, komt hij je graag tegemoet. Hij houdt ervan te spelen met de pauwenveer of de hengel. Ook vriendinnetje Lotje speelt graag, ondanks haar leeftijd, en wanneer Partoe wakker wordt uit zijn siësta en zijn meisje niet ziet, ... dan roept hij haar en komt ze direct naar hem toegelopen!

Perfect match! Alhoewel deze twee vriendjes nog een bang kantje hebben, kunnen ze echt wel genieten van menselijke aandacht op maat. Ze horen bij elkaar en vormen het perfecte duo, tot het einde van hun dagen! Samen knuffelen, met hun staartjes door elkaar tonen ze een hart van verbondenheid.

Partoe is FIV+ en Lotje niet, maar dat haalt hen niet uit elkaar. Kattenaids is niet overdraagbaar op mensen en enkel op katten wanneer er gevochten wordt. Lotje en Partoe leven vreedzaam samen waardoor Lotje geen risico vormt. Aidspositieve katten hebben evenveel kans op een gelukkig lang leven. We zoeken een binnenthuis, een afgesloten balkon of tuintje erbij kan ook, maar is geen must.

Beiden zijn ze verlekkerd op liquid snack en het is dan ook een plezier om hen dit aan te bieden en geduldig een band op te bouwen.

Verwacht je geen schootkatje, heb je geen kleine kindjes en ben je vertederd door dit liefdesduo, ... wil je hen graag een warm mandje geven en genieten van hun mooie karakter, bel dan even naar hun opvangmama voor meer info of hun volledige verhaal! Zij gelooft erin dat er ook voor hen een warme THUIS is weggelegd en ze SAMEN kunnen blijven. Het ideale huisje is waar niets MOET maar alles MAG. 


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin:

Natascha – 0493 57 46 56 – tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 20u.  Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 150euro per kat .

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.  Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be– HK 30307354