MEER OVER ...

Fonkel                                                              familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u 

Ter adoptie: Fonkel (vrouwelijk)

Geboortedatum: 01/06/22


Lieve Fonkel zocht op een koude winteravond beschutting in een warme garage. Ooit geliefd maar vermoedelijk achtergelaten zocht ze hulp bij een lieve bewoonster die op haar beurt onze opvang contacteerde. In het begin was ze heel erg op haar hoede maar ze had al vlug door dat we het beste met haar voor hadden. Na wat medische zorgen, lekker eten en warmte ontplooide deze kattin zich tot een groot genietertje.

Wat is ze dankbaar voor de vele knuffeltjes, ze geeft kopjes en kroelt erop los. Haar oppakken vindt ze nog een beetje eng, dan glipt ze als een paling uit je handen. Maar Fonkeltje ziet graag mensen en komt met plezier naar je toe. Het is een slimme en alerte lieverd.

Ze houdt van spelen, het liefst met haar ballenbaan maar ook een speelkwartiertje met de hengel vindt ze top. Veertjes proberen pakken die tussen haar pootjes glijden of een gevecht met het catnipspeeltje, het interesseert haar allemaal. Een liquid snackje als beloning maakt haar dag helemaal goed.

Door haar jonge leeftijd plaatsen we haar graag waar er al een ander jong katje aanwezig is. Deze mag echter niet te wild of zelfzeker zijn, maar een zachtaardig en rustig vriendje zou ze wel fijn vinden. We verkiezen een thuisje met een rustige setting, zonder kleine kindjes, waar Fonkeltje onbezorgd mag spelen en waar ze veel knuffeltjes krijgt, met een kattenvriendje aan haar zij. Kan je haar dit bieden, bel dan vlug!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u.Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 210 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.  Deze kat verblijft in BRUGGE en we zoeken een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354