MEER OVER ...

Minou en Muffin                                                           Karol – 0486 69 07 40 tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Minoe (mannelijk) en Muffin (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 11/09/17


Minoe en Muffin zijn twee broertjes die een nieuwe thuis zoeken. Ze gaan al 6 jaar samen door het leven waardoor het hartverscheurend zou zijn om ze uit elkaar te halen.

Ze zijn beiden erg lief en zachtaardig. Minoe is een tikkeltje socialer dan Muffin. Hij zoekt de mensen graag zelf op en vraagt geregeld aaitjes en knuffeltjes. Hij eist maar al te graag de aandacht op. Muffin daarentegen bekijkt het graag wat van op afstand. Wanneer hij zich op zijn gemak voelt, komt hij ook nieuwsgierig piepen.

We zoeken een rustige thuis zonder kleine kindjes, andere dieren of drukte, waar er met hen gespeeld kan worden en waar ze de nodige binnenruimte hebben om zich terug te trekken op een krabpaal of de pootjes te strekken wanneer nodig.

Deze twee onafscheidelijke lieve broers vragen wat aandacht, liefde, warmte en af en toe iets lekkers als beloning. Ze maakten eerder een stressvolle periode mee maar we zijn ervan overtuigd dat een stabiele en rustige thuis hen een nieuwe start kan geven.

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin:  familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 190 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354