MEER OVER ...

Diva                                                          Katrien – 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie:  Diva (Kattin)

Geboortedatum: 25/05/2016

 

Diva kwam in opvang nadat ze door haar baasje werd afgestaan. Na de komst van een kindje in het gezin kon Diva maar niet wennen. Ze werd alsmaar ongelukkiger en toonde duidelijk dat ze niet akkoord was.


Vanaf het moment dat Diva in opvang kwam en ze geen stress meer had werd snel duidelijk dat deze meid heel wat liefde en knuffels te geven heeft. Diva is een erg aanhankelijke kattin die zeer graag gestreeld wordt. En als er wat lekkere mousse of liquid snack te snoeperen valt staat ze maar al te graag op de eerste rij.

 

Al komt ze wel met een minihandleiding… Diva houdt wel degelijk niet van verandering en kan betrekkelijk mopperen als het niet naar haar zin verloopt. Dat laat ze dan ook miauwend of met een zachte mep blijken. Maar met een zachtaardige hand en wat aandacht geeft ze zich toch weer vrij vlug gewonnen. Ze heeft haar naam niet gestolen dus.

 

Gezien haar verleden wordt Diva niet geplaatst in een thuis waar kinderen aanwezig zijn. We zouden hiermee niemand gelukkig maken, en al zeker deze lieve meid niet. Diva had in haar vroegere thuis een vriendje waar ze wel mee overweg kon maar voor haar is het geen must dat er al een ander katje aanwezig is bij haar nieuwe baasje. We zoeken voor haar een rustige binnenthuis waar ze mag genieten van alle aandacht. Diva is nooit eerder buiten geweest.

 

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 210 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. 

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

 

www.poespartoe.be – HK 30307354