MEER OVER ...

Vico                                                                familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Vico (mannelijk)

Geboortedatum: 10/09/22

Ciao, ik ben Vico, toen ik met mijn laatste krachten in de vangkooi liep was ik een hoopje ellende. Mijn broertje werd dood teruggevonden, ik had een hardnekkige luchtweginfectie en had vele erge wonden op mijn lijfje. Gelukkig konden ze mijn mama ook redden maar ook zij was uitgeput. Maar mijn opvangmama wist dat ik een vechtertje was en gaf mij een toepasselijke naam, Vico betekent ‘overwinnend’ en ja, ik ben wel fier en dankbaar, want wat ben ik een mooie, gezonde jongen geworden ! Ik liet me dan ook flink verzorgen en nam dapper mijn medicatie.

Af en toe schrik ik nog en geraak ik wat in paniek, maar aan de warme, liefdevolle armen van mijn opvangmama kon ik niet weerstaan, nog steeds niet, dan gaat mijn spinmotor aan, naar het schijnt kan je het van ver horen ! Ja, ik ben eigenlijk een lieve jongen en hou van streeltjes, maar rustig aan, niet te veel bruuske bewegingen. Ik ben gek van een speelmuis, die vliegt alle kanten op, lekker ontspannend, een hengel vertrouw ik nog niet helemaal, ja, ik heb een klein hartje. In de opvang kreeg ik er een aantal speelmaatjes bij, ik ben niet de enige met een verhaal, we houden samen vaak vergaderingen, met een lekker hapje erbij, lekker chillen en onze ervaringen delen. Ik geef het eerlijk toe, ik zou het wel heel fijn vinden om met een vertrouwd maatje naar mijn nieuwe thuis te vertrekken, zoals Zion, Clio, Sierraof Ellis!

Ben jij het baasje die ik zoek, bel dan vlug naar mijn opvangmama !

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u.Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354