Torro en Kai             Familie  Maenhoudt op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u–20u

MEER OVER ...

Naam: Torro en Kai

Geboortedatum: 23/6/2022

Geslacht: mannelijk


Torro en Kai zijn geboren in een familiale omgeving, samen met hun 2 andere broers, Chobi en Gizmo en 2 zusjes, Indy en Moby. Een nestje van 6 dus, bij mama June. Mama June moest nog heel wat wennen aan het moederschap en aan de mensen want ze leefde buiten. Gelukkig was ze op tijd in de vangkooi gestapt, en 5 dagen later beviel ze al in een warme, veilige opvang.

Alle kittens zijn grote speelvogels. Alle speelgoed is dan ook welkom. Van pluimpjes, tot balletjes, tot rolbaan, tot kartonnen doos, tot staart van broer of zus .. Het is een heel plezier om hen bezig te zien.

Torro is de actieve kapoen, de intelligente broer en komt graag aandacht vragen. Hij krult zich tegen je aan. Hij is eerder het alfa mannetje. Hij leidt een beetje de groep (samen met Kai).Kai moet inderdaad niet onderdoen voor zijn broer. Hij speelt erg graag en is eigenlijk de grootste knuffelaar van de bende. Je hoeft maar tegen hem te praten en hij begint al te spinnen. Hij houdt heel erg van een kartonnen krabmat. Het is de ideale partner bij een middagdutje, dan komt hij zich tegen je aan knuffelen.

Samen spelen ze ongelooflijk veel met elkaar, heel het nestje van zes. Ze kennen de huiselijke warmte en dat is aan hun gedrag te zien.

Torro en Kai kunnen omgaan met andere katten. Of ze kunnen omgaan met honden is niet geweten. Ze kunnen overweg met iets oudere, rustige kinderen.Deze katten verblijven in Waardamme.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met familie Maenhoudt op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...