MEER OVER ...

Tiggy                                      familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam:Tiggy

Geboortedatum:20/05/22

Geslacht:kattin


Tiggy kwam samen met haar bange mama en felle broertjes in opvang. Het was vlug duidelijk dat het nestje al een rugzakje had … honger, nare ervaringen met mensen, gevaarlijke baan, … we zullen het nooit helemaal weten. Gelukkig ontfermde een lieve man zich over hen tot ze in opvang konden komen.

Geleidelijk aan voelde het viertal zich op hun gemak, niet meer moeten vechten voor eten, een warm mandje en veel spelen !

Tiggy herstelde van een longontsteking, kreeg medicatie voor een parasiet en was de eerste van de vier die plots doorhad dat aaitjes en aandacht best wel leuk zijn.

Dit speciale kattinnetje zoekt een speciaal baasje waarbij ze verder kan openbloeien, eentje die haar begrijpt, rustig aan haar vertrouwen wint zodat ze verder kan genieten van je schoot en de streeltjes, maar ook iemand die niet te vlug iets van haar verwacht want soms schrikt ze nog maar deze zachtaardige prachtige kattin is een genietertje en je voelt haar liefde en dankbaarheid. Tiggy maak je heel erg blij door met haar te spelen en haar daarna te belonen met een snoepje !

We plaatsen haar het liefst waar er al een jong en rustig leeftijdsgenootje is of met een ander katje uit de opvang. Een vriendje is een must, want de andere opvangertjes helpen haar enorm om vertrouwen te winnen !


Dit katje verblijft in Brugge. We zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354