MEER OVER ...

THOR EN HERA                                           Katrien  0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam:                                               Thor en Hera

Geboortedatum:                               11/8/2020 (geschat)  

Geslacht:                                           Kater en Kattin

 

Thor en Hera zijn broer en zus. Ze werden geboren met hun twee zusjes in iemands achtertuin en bleven daar wonen toen hun mama niet meer terugkeerde. Gelukkig kregen ze voldoende eten en werd voor hen beschutting voorzien maar toen de bewoners opmerkten dat er opnieuw kleintjes geboren waren riepen ze onze hulp in.

 

Thor en Hera moeten erg nare ervaringen gehad hebben met mensen want hun vertrouwen is ver zoek, ondanks hun nog zeer jonge leeftijd. Ze vertoeven het liefst op een rustig plekje in huis en worden graag met rust gelaten. Ze spelen graag met elkaar en met alles wat ze maar kunnen vinden, dan vliegen de balletjes in het rond. Ook met de laserpen of met de bird-hengel kan je hen wel bekoren. Ze durven beiden ook soms wel eens liquid snack van de lepel eten. Al moeten ze dan wel helemaal op hun gemak zijn. ’s Avonds komen ze steevast in de living zitten. Dan kiezen ze een plekje op de krabpaal of op een comfortabele stoel en aanschouwen het gebeuren.

 

Voor Thor en Hera zoeken we een baasje met heel veel geduld. We zijn er van overtuigd dat ze nog verder zullen openbloeien, al zal dit wellicht nog veel tijd vragen. Ze zijn beiden nieuwsgierig en dat speelt zeker in hun voordeel. We hopen een thuis te vinden waar ze veilig en in alle rust de kans krijgen om verder vertrouwen in mensen te krijgen. En we hopen een baasje te vinden dat het ziet zitten om met hen op pad te gaan en hen verder wil socialiseren.

 

We vragen een verminderde adoptiebijdrage van 100 euro per kat aangezien Thor en Hera ook een kans verdienen op een koninklijk leven maar ze gezien hun schuwere karakter misschien makkelijker uit de boot vallen.

 

Thor en Hera kunnen omgaan met andere katten maar niet met kinderen of honden.

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Deze katten worden enkel samengeplaatst.

Adoptiebijdrage: 100 euro per kat.

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be - HK 30307354
Terug naar alle poezen ...