MEER OVER ...

Sybelle en Vico                                   familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Sybelle (vrouwelijk) en Vico (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 01/12/22 en 10/09/22

Ciao, ik ben Vico.  Toen ik met mijn laatste krachten in de vangkooi liep was ik een hoopje ellende. Mijn broertje werd dood gevonden, ik had een hardnekkige luchtweginfectie en had vele erge wonden op mijn lijfje. Gelukkig konden ze mijn mama ook redden maar ook zij was uitgeput. Mijn opvangmama wist dat ik een vechtertje was en gaf mij een toepasselijke naam, Vico betekent ‘overwinnend’ en ja, ik ben wel fier en dankbaar, want wat ben ik een mooie, gezonde jongen geworden ! Ik liet me dan ook flink verzorgen en nam dapper mijn medicatie.

Af en toe schrik ik nog en geraak ik wat in paniek, maar aan de warme, liefdevolle armen van mijn opvangmama kon ik niet weerstaan, nog steeds niet, dan gaat mijn spinmotor aan, naar het schijnt kan je het van ver horen ! Ja, ik ben eigenlijk een lieve jongen en hou van streeltjes, maar rustig aan, niet te veel bruuske bewegingen.

In de opvang leerde ik Sybelletje kennen, een knap rost kattinnetje en ja, we werden vriendjes. Ik vind het leuk als ze mij wast en we slapen vaak samen. Hou er rekening mee dat je vaak een speelgoedmuisje moet weggooien voor ons, maar geen probleem, Sybelle brengt het telkens terug. Ook zij heeft een verhaal, was ondervoed en werd helemaal alleen gevonden. Ze ligt graag onder een dekentje en met haar lief en stil miauwtje krijgt ze alles gedaan. Ze heeft dus evenveel charmes als ik.

Ben jij het baasje die wij zoeken, bel dan vlug naar mijn opvangmama !

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze katten verblijvenin Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnenof buiten kunnenin een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354