MEER OVER ...

Sierra                                                    f amilie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u 

Ter adoptie: Sierra (vrouwelijk)

Geboortedatum: 21/10/21


Is er ook een (t)huisje weggelegd voor Sierra ? We hopen het zo.

Op een industrieterrein, tussen containers, machines, … werden kittens gespot. Mama Sierra zat op wacht, haar enig overlevend kitten (Vico) zat ziek en gekwetst verscholen. Hongerig liep de één na de ander in de vangkooi. Wekenlang keek Sierra ons met grote ogen bang aan. Maar ze was niet boos, haalde niet uit, bleef rustig en gelaten in haar zachte holletje zitten. Blij om rust, warmte en eten maar zo bang voor mensen. Nog zo jong en al zoveel meegemaakt.

Eigenlijk doet ze het momenteel niet slecht in huis. Ze rust op de krabpaal, doet haar toertje in huis wanneer het rustig is, komt nieuwsgierig op afstand kijken als er gespeeld wordt, neemt een frisse neus voor het vliegraam, … niets wijst erop dat ze het zwerversleven mist.

Maar ze kan met tijd wel terug naar buiten, in een veilige omgeving, op voorwaarde dat ze ook altijd terug binnen kan. Met de andere katjes doet ze het super, op de één of andere manier komt er altijd eentje bij haar liggen, haar rust trekt de andere katjes aan en het draagt ook bij aan haar zelfzekerheid. Haar aaien of oppakken vindt ze niet leuk.

We zoeken een (t)huisje voor haar waar ze zichzelf kan zijn, waar niets moet, waar ze verder leert dat mens en kat in harmonie en met zorg samen kunnen leven. Dit zal niet makkelijk zijn, maar we hebben dan ook maar één iemand nodig die haar die kans wilt geven.

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: we vragen een vrije bijdrage.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een veilige omgeving.

www.poespartoe.be – HK 30307354