MEER OVER ...

Shanty en Lenny                            familie Maenhoudt  0476 20 51 62 tussen 10u en 20u

Naam: Shanti en Lenny DUO       

Geboortedatum: 30/06/2021                      

Geslacht: kattin en kater

 

Shanti en Lenny hebben samen met hun broertjes Bodhi en Marley al een lange weg afgelegd in de opvang.  Ze werden gevonden nabij een restaurant en leefden als zwervertjes van restjes eten. Ze hielden er een voedselallergie aan over en op de koop toe waren ze nog eens niesziek.  In het begin waren ze erg gelaten en bang. 

Toen ze doorhadden dat er in de opvang voor hen gezorgd werd, bloeiden ze helemaal open.  Ondertussen zijn het de liefste en speelse katjes ooit ! Shanti noemden we in het begin ‘Pootje’ omdat ze telkens naar alles en iedereen onverwachts haar pootje uitstak.  Als je haar streelt maakt ze een grappig geluidje.  Aan de ene kant wilt ze stoer zijn en is ze soms wat bang, maar aan de andere kant komt ze heel veel aandacht vragen, ze smeekt om gestreeld te worden en geniet ervan om bij je te liggen, het ‘pootje’ moet je er soms nog bij nemen ! Lenny is zeer zachtaardig, allemans vriend en net als zijn zus een grote speelvogel !

Momenteel eten ze anallergenic voeding en daar zijn ze goed mee.  Het is wel de bedoeling dat ze geleidelijk aan overschakelen op een hypoallergene voeding (HA purina), waar we nu geleidelijk aan mee bezig zijn.  Dit moet traag gaan om herval te vermijden. 

Van hun niesziekte zijn deze twee alvast verlost.

 

Voor deze twee toppers zoeken we personeel die al wat ervaring heeft met katten en zich ervan bewust is dat hun gezondheid verder opgevolgd moet worden. Alle info krijg je hiervoor mee.  Wat krijg je ervoor in de plaats: twee schatten van katten die het zo verdienen om een eigen warme thuis te krijgen !

 

Shanti en Lenny verblijven in Brugge.

Voor deze katjes zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...