MEER OVER ...

RUBY                                                       Katrien  0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Ruby FIV+

Geboortedatum: 1/05/2019  

Geslacht: Kattin

Ruby werd samen met een andere katje aangetroffen in de tuin van mensen. Ze liep daar al geruime tijd rond en was helemaal uitgehongerd. Ze testte positief voor kattenaids waardoor ze niet buiten mag.Ruby heeft een oud litteken op haar rechter oogje (waarschijnlijk door een onbehandelde infectie) waardoor ze een beetje gek kijkt. Ze kan echter wel zien op dat oog maar soms traant het een beetje. Dan krijgt ze immuunversterkende pasta wat ze erg lekker vindt en merk je al snel dat het zich herstelt. Ruby heeft ook nog steeds erg veel schrik van mensen maar met liquid snack is ze heel makkelijk te verleiden. Het mag zelfs ook al van de vinger…

Ruby is een heel grote speelvogel. Balletjes, veertjes, hengeltjes,…  ze heeft niet veel nodig om in bekoring te geraken. Op deze manier vergeet ze ook dat ze soms wat bang is en durft ze uit haar schulp komen. Ruby is een katje die een vriendje nodig heeft. Vandaar dat we voor haar de voorkeur geven aan een thuisje waar er al een andere sociale kat aanwezig is. Ze kan ook samen geplaatst worden met haar vriendje Partout. Ze spelen samen, wassen elkaar,… Met haar grote vriend aan haar zijde voelt ze zich een pak sterker en rustiger.

Ruby moeten nog verder gesocialiseerd worden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een thuis waar ze niet naar buiten kan, aangezien ze aidspositief is, maar waar ze voldoende ruimte heeft binnenshuis om haar pootjes te strekken. We hopen een baasje te vinden die deze lieve meid een tweede kans wil geven en haar met geduld en liefde laat kennismaken met een warme thuis. Iemand die de socialisatie wil verderzetten met eten en spelen en zo haar vertrouwen in mensen kan laten groeien. Of Ruby ooit een schootkatje zal worden, kunnen we moeilijk zeggen. Maar op zijn minst zal ze het leven van haar nieuwe baasje erg verrijken. 

Ruby kan omgaan met andere katten indien deze ook aidspositief zijn. 

Deze kat verblijft in Brugge.

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin. 

Adoptiebijdrage: 100 euro per

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...