MEER OVER ...

Renée en Rocca               Familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam: Rocca en Renée DUO

Geboortedatum: 12/04/22

Geslacht: beiden vrouwelijk

Rocca en Renée zijn zusjes en kwamen samen met hun mama Daria in opvang. Hun mama was zeer zorgzaam naar hen toe maar gelukkig konden we verhinderen dat haar wilde haren werden doorgegeven.

Rocca is een lief kattinnetje, maar geen plakkertje. Ze is graag in je buurt en houdt ervan om geaaid te worden. Maar ze zoekt ook graag een plekje op waar ze rustig kan slapen, het liefst op de krabpaal. Voor een lekkernijtje of een beetje melk doet ze graag een beetje gek. Dan moet je vlug zijn of ze snoept het letterlijk af. Net als haar zusje houdt ze van spelen, het bewegende stokje onder het doek, de hengel, muisjes en balletjes, … het interesseert hen allemaal ! Maar ook met een simpele doos zijn ze uren zoet.


Renée was aanvankelijk het kleinste zusje maar dit dappere kattinnetje moet niet onderdoen. Ze krijgt maar al te graag wat aandacht en babbelt ook graag. Het liefst pakt ze je bewegende vingers onder een dekentje. Ze is iets minder vlug dan haar zusje waardoor ze zich ook soms stoerder voordoet dan ze is. Maar ze speelt heel graag met alles wat beweegt om dan uitgeteld bij jou of bij haar zusje in slaap te vallen. Deze twee zusjes zoeken samen een warme en veilige thuis !


Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...