MEER OVER ...

Raya en Rocca                                              familie Maenhoudt : 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam:Raya en Rocca DUO

Geboortedatum:12/04/22

Geslacht:vrouwelijk


Raya en Rocca kwamen in opvang samen met mama Daria en zusje Renee. Hun mama zorgde heel goed voor de kleintjes maar gelukkig erfden ze haar wilde haren niet en konden we ze tijdig socialiseren tot lieve huiskattinnetjes.

Raya is een echte knuffelbeer, ze houdt van je warme schoot en geniet zalig van de streeltjes en het bij jou zijn. Als je in het bezit bent van een zacht dekentje komt ze er graag op sabbelen, waarbij ze haar pootjes kneedt in het dekentje. Voor een lekkernijtje doet ze samen met haar zus graag een beetje gek, dan springen ze op twee pootjes en kan het niet vlug genoeg gaan. Spelen blijft hun favoriete bezigheid. Alles wat beweegt, een draaiende vlinder, muisjes, noppenballen, papiertjes, catnipspeeltjes, … trekt hun aandacht, maar ook met een simpele kartonnen doos met gaatjes zijn ze uren zoet.

Rocca is ook een zachte lieverd, maar geen plakkertje. Ze kan je liefdevol aankijken met haar prachtige ogen en ze is graag in je buurt en houdt ervan om geaaid te worden. Maar ze zoekt ook graag een plekje op waar ze rustig kan slapen, het liefst op de krabpaal. Deze twee zusjes kennen elkaar al hun hele leventje en vinden steun bij elkaar in alles wat ze doen, het zou zonde zijn om hen uit elkaar te halen.

Wie kan deze twee (b)engels een veilige en warme thuis geven ?


Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354Terug naar alle poezen ...