MEER OVER ...

Rami                                    familie Maenhoudt op  476/205162 tussen 10u – 20u  

Naam: Rami                         

Geboortedatum: 01/08/17                          

Geslacht: mannelijk            

 

Rami is een voorbeeldige kater !  Hij is een grote knuffelaar en heeft een heel zachtaardig karakter !

Van zodra hij ziet dat je het beste met hem voor hebt, komt hij uit zijn holletje om kennis te maken.

Voor een snoepje komt hij er nog net iets vlugger uit.  Deze lieve kater is rustig van aard en ziet heel graag mensen en andere katjes.  Hij krijgt heel graag aaitjes, ook op zijn buikje en al spinnend komt hij graag bij je liggen.  Het is ook een babbelaar, met lieve geluidjes maakt hij duidelijk dat hij jouw aandacht graag heeft. 

Wat het spelen betreft, moet je hem wel motiveren, maar ook daar is hij niet moeilijk in, de hengel en balletjes dragen zijn voorkeur.  Een krabpaal is een must voor hem want daar vertoeft hij graag en het liefst in de zon of waar hij vogels kan spotten.

We plaatsen Rami graag waar er al een vriendje aanwezig is, omdat hij het gezelschap van andere katjes in de opvang fijn vindt. 

Wil je deze lieverd een warme thuis geven, bel dan vlug naar het nummer van het opvanggezin waar Rami verblijft.

Deze kat verblijft in Brugge.

Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over Rami of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.poespartoe.be  info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...