MEER OVER ...

Penny                                             Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie:  Penny (Kattin)

Geboortedatum: 01/03/2020

 

Penny kwam hoognodig in opvang.  De dierenarts stelde vier vruchtblaasjes vast bij echo, maar echter zonder vruchtjes. Ze had een torsie van de baarmoederhoornen waardoor de bloedtoevoer belemmerd werd. Zonder helpende hand zou deze lieve meid veel pijn gehad hebben, om nog maar over de govolgen te zwijgen.

 

Eens ze geopereerd was, mochten we kennismaken met de echte Penny… Comfortabel in haar velletje, met eindelijk een lekker buffet á volonté zagen we haar openbloeien tot een fantastische dame. Een lady die best wel weet wat ze wil.

 

Penny is een zeer lieve meid, die erg graag aandacht krijgt en deze graag zo min mogelijk deelt. Ze houdt ervan om bij je te liggen en te slapen en neemt zonder blikken of blozen wel haar plekje in. Ze wordt graag geaaid en kan hier heel erg van genieten. Maar het is duidelijk dat ze dit nooit geleerd of gekend heeft. Soms heeft ze er dan ook genoeg van en dat laat ze dan met een zacht liefdesbeetje wel blijken.

 

Penny houdt heel erg van spelen. Ze vliegt het huis door met een balletje, veertje, pluimje en waneer de hengel naar boven komt, is ze niet te stoppen. Deze jonge dame heeft dan ook bergen energie.

 

Voor Penny zijn we op zoek naar een binnenthuis gezien haar onstuimige karakter. Een huisje waar ze ruimte en vrijheid krijgt om alle plekjes te verkennen. Al zal ze wel de voetsporen van haar baasje volgen. We hopen een baasje te vinden die veel thuis is zodat ze voldoende aandacht krijgt, want ze is er zo graag overal bij.

Penny kan overweg met andere katten als deze niet onzeker of bang zijn. Al denken we dat een thuis voor haar alleen wel een betere optie zou zijn. Ze doet het goed met de andere opvangertjes in huis maar gaat af en toe toch eens op oorlogspad. Vooral als ze aandacht of eten moet delen.

  

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: Katrien 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. 

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

 

www.poespartoe.be – HK 30307354