Naam: Partout FIV+

Geboortedatum: 1/05/2015       

Geslacht: Kater  

Partout liep al een tijdje als zwerfpoes rond in de buurt van een zorgcentrum. Eén van de lieve bewoners gaf hem en zijn vele andere maatjes dagelijks eten maar toen grote werken thv de site zich opdrongen zou hun schuilplekje verdwijnen en werd onze hulp ingeroepen. Hij was de eerste van de groep die naderbij durfde te komen en vrijwel onmiddellijk in de vangkooi liep. En gelukkig maar… Onze magere vriend had een ernstige vlooienallergie en zijn vacht zag er verschrikkelijk uit. Overal had hij krabletsels ten gevolge van de jeuk. Wat heeft hij niet allemaal moeten doorstaan?

Partout was erg schuchter in het begin. Het is duidelijk dat hij geen mensenhanden gewoon was. Jammer genoeg testte hij positief op kattenaids en konden we voor hem geen mooi uitzetplekje zoeken. Het kostte bloed, zweet en tranen om zijn vertrouwen te winnen. Ondertussen durft hij wel liquid snack van de vinger eten en is hij uitgegroeid tot een prachtige gezonde kater. Hij blijft nog steeds wat op zijn hoede maar spurt al niet meer zo vaak weg als er iemand in zijn buurt komt. Partout houdt heel erg van spelen, het liefste volgt hij een hengeltje met volle concentratie. Dan vergeet hij even dat hij nog geen mensenvriend is en durft hij wel dichtbij komen. Aangezien hij aidspositief is mag hij zijn opvangkamer niet verlaten waardoor de socialisatie moeilijker verloopt. We zijn er van overtuigd dat wanneer hij in een gezinssituatie mag rondlopen, hij grotere stappen zal zetten en gelukkiger zal zijn. 

Partout moet nog verder gesocialiseerd worden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een thuis waar hij niet naar buiten kan, aangezien hij aidspositief zijn, maar waar hij voldoende ruimte heeft binnenshuis om zijn pootjes te strekken. We hopen een baasje te vinden die deze sloeber een tweede kans wil geven en hem met geduld en liefde laat kennismaken met een warme thuis. Iemand die de socialisatie wil verderzetten met eten en spelen en zo hun vertrouwen in mensen kan laten groeien. Of Partout ooit een schootkatje zal worden kunnen we moeilijk zeggen. Maar op zijn minst zal hij het leven van zijn nieuwe baasje erg verrijken. 

Partout kan omgaan met andere katten indien deze ook aidspositief zijn. 

Deze kat verblijft in Brugge.

Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin. 

Adoptiebijdrage: 100 euro per kat aangezien hij aidspositief is.

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...


PARTOUT                                                               Katrien  0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

MEER OVER ...