MEER OVER ...

Otis en Flora                                             Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie: Otis (mannelijk) en Flora (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 23/06/22


Otis en Flora maken delen uit van een zwerversfamilie, gelukkig ontfermden enkele buurtbewoners zich over hen en gaven hen eten en wat beschutting, zodat ze toch al het goede in de mens zagen toen ze in opvang konden komen. Vandaar dat hen socialiseren op toch iets latere leeftijd vlot ging.

Flora gaf zich al vlug over en liet zich met gemak strelen, Otis was in het begin erg bang en vertrouwde het allemaal niet goed. Maar met geduld en lekker eten hadden deze twee knapperds al vlug door dat een beter leventje hen te wachten stond.

Ondertussen zijn het grote speelvogels; ze lopen door de tunnel, zitten balletjes achterna en springen naar de hengel. Als ze moe zijn komen ze graag knuffelen of kopjes geven maar ook al eens deugnietachtig met veel liefde lichtjes in je tenen bijten.

Het duo verhuisde recent naar een opvanggezin met andere eigen katjes en we zien dat Flora zich toch een beetje terugtrekt naar mensen toe. Terwijl Otis met iedereen speelt, hangt Flora erg aan haar broertje. Vermoedelijk betert dit terug wanneer ze samen hun eigen thuisje zullen hebben.

Flora is echter een zeer lieve kattin maar heeft gewoon wat meer tijd nodig om te wennen en haar vertrouwen zal zeker terug groeien, eens ze met haar broertje alleen kan opgroeien. Hen rustig opnemen en aaien vinden ze fijn. Aangezien ze de ganse weg samen afgelegd hebben, willen we hen niet scheiden, ze spelen en slapen dan ook graag samen. Wie heeft wat tijd, ruimte en liefde om hen samen die warme thuis te geven ?


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin:Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.


Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.Adoptiebijdrage: 175 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze katten verblijven in Oostkamp en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– HK 30307354