MEER OVER ...

NELLY EN ERWIN                    - fam. Maenhoudt : 0476/20 51 62, tss 10u30-20u

Naam: Erwin en Nelly DUO

Geboortedatum: 01/04/21 en 15/05/21

Geslacht: mannelijk en vrouwelijk


Erwin werd samen met broertje Darwin en zusje Lilly gevonden in een tuin bij lieve bewoners, die zich ook ontfermden over hun lieve mama Lola.  Ze kwamen samen in opvang en ondertussen vond Lola reeds haar gouden mandje !

Erwin is een rustige kater.  Deze knuffelbeer kan uren chillen op het zachtste plekje in huis.  Als je hem streelt gaat hij er helemaal in op.  Zijn mondje valt letterlijk open van genot. 

Ook het spelen neemt hij heel serieus, hij gromt tegen zijn speelgoedmuisje en rent door de living of springt naar de hengel.  Zijn vriendinnetje Nelly vindt dan ook een beschermend en rustig vriendje in Erwin. Dit kattinnetje heeft al wat meegemaakt, dat merken we aan haar bang gedrag.  We zoeken geduldige adoptanten, die rustig met haar kunnen omgaan en al wat ervaring hebben met katjes.  Want ze schrikt nog vaak van plotse geluiden.  Als je haar rustig opneemt en haar in een zacht dekentje wikkelt, waar ze zich geborgen voelt, dan ontdooit ze al vlug en geniet ze van het knuffelen, haar spinmotortje gaat luid.  Ze maakt goeie vooruitgang in de opvang, ze laat zich al vaker zien, geniet van het speelgoed en haar vriendjes.  Dit kattinnetje heeft tijd nodig en een stabiele, veilige thuis, waar ze verder kan openbloeien, op haar tempo.


Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...