MEER OVER ...

Millie en Billie                                           Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Millie en Billie DUO

Geboortedatum: 14/05/'22 en 26/05/'22 (geschat)

Geslacht: V (Millie) & M (Billie)

Millie is een allerliefste kattinnetje. Ze werd gevonden onder een geparkeerde auto, langs een drukke weg. Bang, helemaal alleen, vuil, hongerig en sterk verzwakt. En nog zo klein, amper een 7-tal weekjes jong. In de opvang ontwikkelde Millie zich heel snel tot een grote knuffelkont en speelvogel. Heel dankbaar en heel lief, Millie is een echt sociaal en nieuwsgierig mensenkatje. Waar opvangmama is, daar volgt ook Millie. Meestal luid en enthousiast spinnend. Millie is dan ook echt een 'gerief' in huis, een echte helpende poot: kattenbak poetsen, afwassen enz, Millie komt graag helpen. Het is ook een waterratje, niks is boeiender dan een lopende kraan, waar ze niet alleen haar pootje, maar ook haar ganse kopje onder steekt.

In de opvang leerde ze Billie kennen, een katertje van haar leeftijd. Ze vormden al snel samen een onafscheidelijk duo. Yin en yang, in veel opzichten zijn ze elkaars tegenpolen, wat hen net tot zo'n verrijking maakt. Samen spelen, samen kapoentje zijn, samen 'helpen', samen knuffelen, samen eten, samen slapen, samen de krabpaal verbouwen. Een top duo!

Billie kwam in opvang samen met zijn lieve mama. Hoog tijd, want Billie was ziek, vuile beestjes in de buik, sterk uitgedroogd en uitgehongerd. Billie had aanvankelijk wat tijd nodig om te wennen aan mensen, en om aan te sterken. Ondertussen heeft hij zich ontwikkeld tot een speelse, lieve, trouwe vriend. Vriend voor Millie, maar ook trouwe vriend voor z'n mensje. Hij is iets afwachtender dan Millie, hij moet een beetje tijd krijgen om z'n vertrouwen te geven. Maar z'n nieuwsgierige aard overwint altijd, en eens hij z'n hartje opengesteld heeft, is hij een allerliefste knuffelkont. En wat een mooie kater wordt hij toch! Groot, sterk, mooie lange haartjes, een streelzachte zalige knuffelbeer!

Deze katten verblijven in Oedelem. Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samen geplaatst.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat. Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u – 19u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354