MEER OVER ...

Marley                                                      Karol op het nummer 0486 69 07 40 tussen 14u en 19u 

Ter adoptie: Marley (mannelijk) en Rudy (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 1/9/2016 en 1/3/2017


Dit is een bemiddeling, de katjes verblijven bij de eigenaar tot adoptie.

Marley is een weeskatje en komt uit een opvanggezin. Hij werd in een nestje gezet van kittens die ongeveer even oud waren. Daar vond hij wel niet helemaal zijn draai. Maar intussen is hij bij de huidige eigenaar als 2 handen op 1 buik met zijn metgezel Rudy, vandaar het onafscheidelijk duo. Marley is de voortrekker van de 2 en is zeer zorgzaam naar Rudy toe.

Marley is zeer sociaal, komt zelf om knuffels vragen door rond je te draaien en te miauwen. Het liefst wordt hij geaaid op zijn buikje ! Hij neemt je al te graag snel in vertrouwen en is een zeer zelfstandige kat.

Hij ligt graag hoog op een krabpaal of kast.

Spelen doet hij met om het even wat, balletjes, veertjes, kattenspeeltjes, ... ook al duurt het niet lang.


Rudy komt ook uit een verwaarloosde thuissituatie. Hij is een angstige kat, maar is daarin intussen al zoveel geëvolueerd. Hij heeft een zeer sterke band met Marley die hem meetrekt in de socialisatie. Marley heeft hem geleerd te wennen aan mensen, om zelfs geaaid te worden, langlui in de zetel te vertoeven bij hen. Je kunt Rudy aaien door Marley te aaien. Wanneer Marley je vertrouwt zal Rudy je ook vertrouwen.

Zelfs bij nieuwebezoekers aan huis zal Rudy al eens uit zijn schuilplaatsje durven te komen. Hij heeft alleen nood aan een eigen, veilig schuilplaatsje en drijf hem nooit in het nauw.

Hij is eigenlijk een zeer lieve kat. Hij kan je charmeren met zijn blik en zijn langharige, rosse vacht.

Rudy is een enorme fan van zijn krabpaal met tunnel. Hij houdt van spelen met touwtje of lichtje.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Karol op het nummer 0486/69.07.40 tussen 14u en 19u.Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354