MEER OVER ...

Marie en Gisèle                                   Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Marie en Gisèle DUO

Geboortedatum: 10/05/22 en 15/04/22

Geslacht: vrouwelijk

Marie en Gisèle zijn twee grote lieverds. Ze werden alleen gevonden en in de opvang binnengebracht. Ze waren maar al te blij met elkaars gezelschap en met het feit dat ze hulp kregen qua voeding, medische zorgen en een zachte mand ! Onbezorgd spelen is dan ook hun favoriete bezigheid, zoals het hoort bij kittens !

Marie is de durfal van de twee. Ze is niet bang van vreemde mensen en wilt ieders vriend zijn. Gisèle is eerder timide, maar wordt nog elke dag zekerder van haar stuk. Marie neemt haar dan ook mee op avontuur en samen zijn het grote speelvogels. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden, om samen te slapen of door de tunnel te spurten op zoek naar balletjes, veertjes en muisjes ! Ze vertoeven graag op de krabpaal en ook krabkarton trekt hun aandacht.

Wie geeft deze twee sociale en lieve kittens een warme en veilige thuis ?

Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met

Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...