MEER OVER ...

MARGARETHA EN ELISA            fam Maenhoudt : 0476/20 51 62, tussen 10u30-20u

Naam: Margaretha en Elisa DUO

Geboortedatum: 03/05/21

Geslacht: vrouwelijk


Margaretha en Elisa werden samen met hun broertjes en zusjes en mama Jeannine gevonden in een tuin bij lieve bewoners.  Ze kwamen samen in opvang en maken deel uit van een vrolijke bende.

Als “achterkomertjes” van het zeskoppige kattengezin zijn deze kattinnetjes erg dapper. 

Als je Margaretha voorbijloopt, miauwt ze uit protest.  Ze krijgt maar al te graag wat aandacht en een streeltje over haar bolletje.  Dit kleine prinsesje moet met zachtheid behandeld worden.  Maar net als haar zus heeft ze ook veel energie en gaat ze graag op onderzoek uit.  Hengels, muizen, een tunnel en vooral knisper- en pingpongballetjes dragen hun voorkeur.  Elisa is een echte schootjeskattin.  Als het aan haar ligt, blijft ze uren languit chillen op je schoot.

Deze lieverds zoeken een thuis waar er veel met hen geknuffeld kan worden en waar ze naar hartenlust veilig kunnen spelen, bij mensen die niet te vaak uithuizig zijn.  Ze zijn erg aan elkaar gehecht en slapen vaak samen.  Margaretha sabbelt soms op het pootje van Elisa en zij laat dat ook graag toe. Twee onafscheidelijke vriendjes dus !

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...