MEER OVER ...

DUO MAMSIE EN RICKIE              familie Devolder–Bruneel : 0477/77 29 25m

Naam: Mamsie en Rickie DUO

Geboortedatum: 01/08/19 (Mamsie) en 05/06/21 (Rickie)

Geslacht: vrouwelijk en mannelijk


Wij zijn mama en zoon. Ik, een jonge mama, werd samen met mijn 5 kleintjes weggehaald in erbarmelijke omstandigheden. We waren allemaal ondervoed en zwaar niesziek, zaten vol vlooien, en onze vacht en oogjes waren vuil ! Ik had het zwaar te verduren omdat ik amper eten had en 5 kleintjes moest grootbrengen.  Eens in opvang werden we goed gewassen, verzorgd en met tonnen knuffels, liefde, superlekker en veel eten, kwamen we al snel in gewicht aan.  Doordat mijn zoontje, Rickie, nogal aan mij gehecht is en we graag samen spelen, willen we ook graag samen blijven.

Onze niesziekte verdween al vlug met de nodige medicatie.  Ik kreeg er ook nog een longontsteking bovenop en dat is iets wat mijn toekomstig personeel in het oog moet houden. Het is onder controle maar wanneer dit terug zou verergeren is een bezoekje aan de dierenarts nodig !  Ik “praat” af en toe en kom maar al te graag met een luid gespin bij je slapen ! Ik ben een gelukkige, superlieve en aanhankelijke mamapoes.   Als je mij bijvoorbeeld opneemt weet ik nog niet zo goed wat ik moet doen en vind ik een hoogte wat eng. Hou me daarom vlug zeer dicht tegen je aan, dan kan ik zo genieten van geknuffel en bedank ik je met kopjes !

Mijn zoon Rickie is in het begin eerder schuchter. Hij was de grootste van de bende en zal dus ook vermoedelijk een stevige grote kater worden. Omdat hij net zo groot was, was spelen en ravotten met zijn brussen soms een ongelijke strijd.  Maar hij kan zo lief zijn. Eens hij ontdooit, wordt hij een grote knuffelkont die graag tegen je aan komt liggen in de zetel. Aaien op zijn buik vindt hij het einde, daar valt hij gewoon van in slaap. Maar hij is natuurlijk een rasechte kittenpuber met de nodige deugnietstreken. Nog één tip: we zijn halflangharig dus aangezien we er piekfijn willen blijven uitzien, verzorg jij dan goed ons vachtje ?


Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de  familie De Volder-Bruneel op het nummer 0477/77.29.25 .  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354


Terug naar alle poezen ...