MEER OVER ...

Kato                                                    Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Kato
Geboortedatum: 01 juni 2019
Geslacht: Kattin

Hallo, ik ben Kato !
Ik woonde een tijdje buiten, samen met mijn broer Sammy, maar we klopten gelukkig aan bij een lieve mevrouw die zich over ons ontfermde. Zij zorgde ervoor dat we niet moesten zwerven en dat we dankbaar zijn tegenover mensen. De eerste maanden binnenshuis waren een aanpassing maar wat apprecieren we een warme thuis, lekker eten en rust bij onze opvangmama.
Hou er rekening mee dat ik mij in een nieuwe thuis en omgeving eerst wat zal verstoppen in een holletje. Als je wat geduld met mij hebt, dan zal ik al vlug openbloeien, want ik ben een zachtaardige kattin. Mijn opvangmama zegt dat ik meer zal openbloeien in een huisje waar ik de aandacht voor mij alleen heb en waar ik een band kan opbouwen met mijn personeel.
Het is belangrijk dat er in mijn nieuwe thuis geen andere dieren aanwezig zijn, want ik hou niet zo van mijn soortgenoten. Ik maak geen ruzie met hen maar hun gezelschap hoeft niet voor mij.
Ik ben nog jong en speel graag ! Voor een bewegend touwtje, muisje met kattenkruid, een pauwenpluim, een ballenbaan, … schiet ik graag in actie. Ik heb wel wat ruimte nodig en ren graag rond, dit is ook nodig want ik moet wat op mijn lijn letten, zegt de dierenarts. Als je speelt met mij zal mijn vertrouwen alleen maar groeien ! Dan vergeet ik alle stress en enge dingen en durf ik plots veel meer !
Ik hou er heel erg van om geaaid te worden en zoek graag contact. Als ik rustig benaderd word, kom ik maar al te graag kopjes geven. Ik ben nog geen echte schootjeszitter en ook opgepakt worden vind ik nog niet zo leuk. Ik geniet van de rustige plekjes in huis, in jouw buurt. Maar geef mij wat tijd, mijn opvangmama zegt dat ik zeker nog marge heb om verdere stappen te zetten, omdat ik zo een zacht en rustig karakter heb.
Ga je met mij de uitdaging aan om vriendjes te worden, bel naar mijn opvangmama !
Deze kat verblijft in Brugge.
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.
Adoptiebijdrage: 175 euro per kat
Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.
Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...