MEER OVER ...

Jerommeke                                           Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie: Jerommeke (mannelijk)

Geboortedatum: 03/04/16


Mag ik jouw compagnon de route zijn? Mijn naam is Jerommeke. Een lieve zwartharige kater, een echt gezelschapsdier.

Eerst was ik heel bang, eenzaam en hongerig en mijn oogje was erg ontstoken. Maar de lieve opvangmama’s van Poespartoe brachten me naar de dierenarts en zorgden goed voor mij. Binnen de week zat ik op de schoot van mijn opvangmama. Ook de schoot van de mensenpapa en mensenzoon heb ik geprobeerd. Spinnen maar!

Ik ben heel aanhankelijk. Ik hou van je gezelschap en je knuffels. Ik ben een babbelaar. Ik babbel met mijn kwispelende staart en met mijn miauwkes. Vergeet wel niet dat ik eerst een beetje verlegen zal zijn. Maar geef me wat tijd en ik word je nieuwe beste vriend. Ook heb ik graag een eigen holletje, waar ik me kan terugtrekken als ik wil slapen of als ik wat bang word. Mijn eigen veilige plekje. Krabkarton en een kleine houten balletjesbaan zijn mijn favoriete speeltjes.

Ik ben FIV+ en daarom blijf ik liever binnen, maar ik hoop dat dit je niet tegenhoudt om mijn vriend te worden. Ik ben rustig tegenover de poesjes van mijn opvangmama. Dus als er reeds een ander aidspositief katje aanwezig is, wil ik mij gerust openstellen om vriendjes te worden. Het risico op overdracht naar andere katten toe via normaal sociaal contact, zoals bij het delen van de voerbak en het elkaar wassen, is echter erg laag. Kattenaids is niet besmettelijk naar mensen toe. Aarzel niet om te bellen als je mij wilt leren kennen!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 100 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze kat verblijft in Oostkampen we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354