MEER OVER ...

JAXX                              Carine : 0484 773 899, 7d/7 tussen 11u30 en 13u of tussen 17 en 21 u

Naam: Jaxx  

Geboortedatum:  geschat op 01/11/2018            

Geslacht:  M                     

In het begin zal Jaxx even de kat uit de boom kijken ; het duurt even voor hij nieuwe mensen vertrouwt en zijn aanhankelijke, lieve kant laat zien, maar dan komt hij je vaak welgezind tegemoet, vragend om te spelen of te strelen.

Men dacht eerst dat Jaxx de mamapoes was van de kittens in een groepje zwerfkatjes. Dat zegt al veel over hem, en hoe goed hij kan omgaan met andere katjes.  Hij sloot ook gauw vriendschap met zijn pleegbroertje Teddy.

Aan zijn verleden houdt hij nog wat ruige manieren over, namelijk zijn soms ruwe communicatie met zijn klauwtjes of tanden, echter nooit agressief bedoeld. Hierdoor plaatsen we hem liever bij volwassenen of grotere kinderen die hier vlot kunnen mee omgaan.

Eens hij zich thuis voelt, komt ook de grote speelvogel in hem naar boven : samen met een kattenvriendje, of hij geniet er ook enorm van om samen met zijn mensen te spelen, vb met een hengeltje.  Anderzijds is hij zowel overdag als ’s nachts ook vaak rustig, graag discreet aanwezig in je buurt  ; wat wel makkelijk en gezellig is als je vb. thuis werkt.

Jaxx wordt enkel geplaatst ofwel waar al een andere kat aanwezig is die zelf ook graag speelt en niet al te dominant is, ofwel met pleegbroer Teddy.  Kan omgaan met honden : vermoedelijk wel bij een katvriendelijke hond en juiste aanpak.  Kan omgaan met grotere respectvolle kinderen : ja

Deze kat verblijft nabij Brugge.  Voor deze kat zoeken we een thuis met voldoende speelruimte binnen, waar hij enkel in veilige omstandigheden eventueel buiten kan.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat.

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de kat of de beschikbaarheid kan u telefonisch contact opnemen met Carine op het nummer 0484 773899 7d/7 tussen 11u30 en 13u of tussen 17 en 21 u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...