MEER OVER ...

JAMES EN JODIE                                  fam. Maenhoudt : 0476/20 51 62, tss 10u30-20u

Naam: James en Jodie DUO

Geboortedatum: 03/05/21

Geslacht: mannelijk en vrouwelijk

James en Jodie werden samen met hun broertjes en zusjes gevonden in een tuin bij lieve bewoners.  Ze kwamen samen in opvang en maken deel uit van een vrolijke bende.

James is een echte charmeur, met zijn verliefde blik en kopjesoffensief probeert hij je rond zijn vinger te winden.  Deze schattige kater is allemans vriend, hij komt rustig bij je chillen of gaat helemaal op in speeltjes bemachtigen.  Jodie  is een energieke kattin.  Ze kan uren achter het  ronddraaiende vlinderspeeltje zitten en crosst met haar speelgoedmuisje door het huis. Haar rust vindt ze bij James.  Dan kruipen ze gezellig samen in een zacht mandje voor hun siësta.  

Deze twee lieverds zijn erg aan elkaar gehecht.  Waar James is, daar is ook Jodie ! Jodie is best jaloers wanneer andere katjes haar vriendje proberen in te pikken.  James kan erg luid spinnen en beiden zijn het grote genieters ! 

Hengels, muizen, een tunnel en vooral knisper- en pingpongballetjes dragen hun voorkeur. Dit heerlijke duo zoekt een thuis waar er veel met hen geknuffeld kan worden en waar ze naar hartenlust veilig kunnen spelen, bij mensen die niet te vaak uithuizig zijn.

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...