MEER OVER ...

Indy en Moby                 Familie  Maenhoudt op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u–20u

Naam: Indy en Moby DUO

Geboortedatum: 23/6/2022

Geslacht: vrouwelijk


Indy en Moby zijn geboren in een familiale omgeving, samen met hun 4 broers, Torro, Kai, Chobi en Gizmo. Een nestje van 6 dus, bij mama June. Mama June moest nog heel wat wennen aan het moederschap en aan de mensen want ze leefde buiten. Gelukkig was ze op tijd in de vangkooi gestapt, en 5 dagen later beviel ze al in een warme, veilige opvang.


Alle kittens zijn grote speelvogels. Alle speelgoed is dan ook welkom. Van pluimpjes, tot balletjes, tot rolbaan, tot kartonnen doos, tot staart van broer of zus .. Het is een heel plezier om hen bezig te zien.

Indy is een hele zachtaardige, lieve meid. Ze spint wanneer je haar zacht toespreekt en aait. Ze is een rustig type zoals haar zus Moby en verkiest soms een rustig plekje.Moby is heel gelijkaardig aan haar zus Indy, rustig, lief en dol op spelen, maar geniet ook van de rustige momenten.Samen spelen ze ongelooflijk veel met elkaar, heel het nestje van zes. Ze kennen de huiselijke warmte en dat is aan hun gedrag te zien.


Indy en Moby kunnen omgaan met andere katten. Of ze kunnen omgaan met honden is niet geweten. Ze kunnen overweg met iets oudere, rustige kinderen.Deze katten verblijven in Waardamme.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met familie Maenhoudt op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 3030735Terug naar alle poezen ...