MEER OVER ...

HOlLY                                                        Natascha :  0493 57 46 56 tussen 12u – 20u

Naam:  Holly

Geboortedatum: 1/5/2015 (geschat)                   

Geslacht: Kattin

 

Holly leefde met een heleboel zwerfpoezen samen in de buurt van een woonzorgcentrum. Een vriendelijke mevrouw gaf hen dagelijks eten maar toen er grote verbouwingswerken gepland waren dreigde Holly haar schuilplaats kwijt te raken en werd onze hulp ingeschakeld.

 

Voor haar was het hoog tijd dat er hulp kwam aangezien ze heel wat problemen had in haar mond. Het werd al snel duidelijk dat de tanden van Holly er slecht aan toe waren en haar heel wat pijn bezorgden. Onze dierenarts probeerde te redden wat er te redden viel maar ondanks dit alles moesten ook haar laatste tandjes getrokken worden. Sindsdien is ze veel rustiger geworden, wat er op wijst dat ze waarschijnlijk erg veel pijn moet gehad hebben. Ook zonder tanden trekt ze heel goed haar plan hoor… Brokjes eten gaat trouwens veel beter dan voorheen. Het doet immers eindelijk geen pijn meer.

 

Holly is een heel zachtaardige kattin die erg gesteld is op rust.  Ze komt graag in de buurt liggen, hopend dat er eens wat lekkers te vangen valt maar zoekt zelf niet graag contact. Ze is duidelijk geen mensenhanden gewoon en moet nog wat vertrouwen opbouwen. Voor een liquid snack is ze wel te vinden hoor. Eens ze geproefd heeft van de lepel wat voor lekkere snack je haar komt brengen likt ze deze maar al te graag van je vingers af. Op deze manier proberen we haar verder te socialiseren. De andere poezen in huis kan ze zeker appreciëren al zoekt ze zelf niet zo snel contact met hen. Wanneer het snacktijd is laat ze zich makkelijk overdonderen door de andere sloebers waardoor ze wel eens de boot durft missen. Maar wanneer er natvoer geserveerd wordt is ze er als de kippen bij.

Je hoort haar trouwens makkelijk aankomen want ze maakt een schattig knorrend geluidje waardoor ze nooit plots onopgemerkt voor je neus staat. 

 

Voor Holly zijn we op zoek naar een rustige thuis. We zoeken een baasje dat haar de tijd wil geven om op haar tempo vertrouwen te krijgen en die niet verwacht dat ze onmiddellijk op de schoot komt liggen.

 

Holly kan omgaan met andere katten als deze niet dominant zijn. Ook met rustige oudere kinderen zal ze geen probleem hebben. Of ze kan omgaan met honden is niet geweten.

  

Deze kat verblijft in Brugge.

Aangezien Holly snel durft schrikken van lawaai zoeken we een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 100 euro

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...