MEER OVER ...

Raya en Gijsje               Familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam: Raya en Gijsje DUO

Geboortedatum: 12/04/22 en 22/04/22

Geslacht: kattin en kater

Raya kwam in opvang samen met haar mama en twee zusjes. Haar mama Daria zorgde heel goed voor de kleintjes maar gelukkig erfde Raya de wilde haren van haar mama niet.


Dit zeer lieve kattinnetje vertoeft heel graag dicht bij je. Als je in het bezit bent van een zacht dekentje komt ze er graag op sabbelen, waarbij ze haar pootjes kneedt in het dekentje. Voor een lekkernijtje of een beetje melk doet ze graag een beetje gek. Dan moet je vlug zijn of ze snoept het letterlijk af. Spelen is haar favoriete bezigheid. Alles wat beweegt, een draaiende vlinder, muisjes, noppenballen, papiertjes, catnipspeeltjes, … trekt haar aandacht, maar ook met een simpele kartonnen doos is ze uren zoet.  In de opvang geraakte ze bevriend met Gijsje en ze vertoeven vaak samen ! Ravotten of samen slapen, ze bevinden zich vaak in elkaars buurt.


Gijsje werd geboren in opvang met nog andere broertjes en zusjes. Hij is een zeer lieve kater maar wel een beetje verlegen. Hij lijkt soms wat bang maar hij wordt wel heel graag geknuffeld en dan spint hij luid. Ook tijdens het spelen komt zijn rustig kantje naar boven. Hij heeft echter één blauw lievelingsballetje en dat mogen de andere vriendjes niet afpakken, dan komt stoere Gijs naar boven, hij is er uren zoet mee !Deze twee lieverdjes zoeken een veilige en warme thuis !

Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.


www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...