MEER OVER ...

Floyd                                                                     Natascha – 0493 57 46 56 – tussen 10u en 12u

Ter adoptie: Floyd (kater)

Geboortedatum: 01/01/2018

Dag allemaal!

Mijn naam is Floyd, ik ben een mooie witte jongeheer met helderblauwe oogjes.Ik ben een echte speelvogel en vraag toch dagelijks mijn speelmomentjes. Het liefste speel ik met een pauwenveer of een hengel met veer.

Ik knuffel ook zeer graag, maar enkel en alleen als ik dat zelf wil. Dus je moet me niets opleggen te doen, want ik doe toch mijn eigen zin. Ik raak ook soms wat overprikkeld als ik teveel geaaid word. Denk dan niet dat ik het niet leuk vind hoor, ik weet gewoon niet zo goed te reageren dan. Dan durf ik wel es slaan of een klein hapje doen. Gelukkig doe ik jullie er niet echt pijn mee. Als jullie me graag zien, dan zal ik zeker mijn best doen dit zo weinig mogelijk te laten voorvallen.

Een bakje natvoer elke dag wordt zeer geapprecieerd. Daarnaast eet ik ook heel graag droge kattenbrokjes. Jammer genoeg ben ik positief getest op aids, al weet ik niet goed wat het probleem dan is voor adoptie. Ooja, er zijn ook al enkele tandjes getrokken doordat ik wat ontstekingen had. Tot nu toe heb ik daar geen last meer van.

Ik kijk uit naar een bezoekje als jij dat ook wilt? Bel mijn opvangmama dan maar en dan zal zij met alle plezier uw vragen beantwoorden.

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Natascha – 0493 57 46 56 – tussen 10u en 12u, tussen 13u30 en 20u. Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 100 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354