MEER OVER ...

Esmée                                                        familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Esmée (vrouwelijk)

Geboortedatum: 15/04/22


Toen Esmée gevangen werd, was ze ondervoed, vuil, zat ze onder de vlooien en bleek ze erg veel stress te hebben van de andere zwerfkatjes die op de locatie aanwezig waren.

In de opvang kwam ze tot rust, was ze blij niet meer te hoeven vechten voor eten en kwam haar lieve aard helemaal naar boven. Esmée smeekt om aandacht en liefde en dan krult ze haar pootjes van genot. Wat heeft ze dit moeten missen. Ze begint sinds kort ook wat te spelen met de hengel, maar ze is nog aan het leren hoe leuk balletjes, muisjes en een tunneltje wel zijn, ze heeft dus wat aanmoediging nodig. Deze lieve dame houdt ervan om geknuffeld te worden en ze probeert alle gemiste liefde in te halen.

We vrezen voor enig trauma van andere soortgenoten en daarom plaatsen we Esmée het liefst in een rustige thuis, zonder andere huisdieren, bij mensen die niet vaak uithuizig zijn en haar veel aandacht kunnen geven. We zoeken een veilige, stressvrije en gouden mand waar ze niet bang hoeft te zijn, waar haar mooie vachtje verzorgd wordt en waar ze samen met haar baasje(s) gelukkig kan worden.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.Adoptiebijdrage: 175 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze kat verblijft in Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– HK 30307354