MEER OVER ...

Elsa en Yoda                               Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u – 19u

Naam: Elsa en Yoda

Geboortedatum: 22/5/2022             

Geslacht: Kattin en Kater

 

Elsa en Yoda kwamen met hun broertjes en zusje samen in opvang. Hoog tijd want zij bleken besmet te zijn met het parvovirus en waren bijna aan het einde van hun krachten. De eerste dagen en weken werd alles uit de kast gehaald om hen er terug bovenop te helpen. Maar 2 maand later kunnen we opgelucht ademhalen. Ze zijn ondertussen uitgegroeid tot geweldig mooie, speelse sloebers.

 

Yoda houdt heel erg van spelen. Als er een hengeltje of verenstok in de buurt is kan hij zich helemaal laten gaan. Ook een balletje of muisje kan hem zeker bekoren. Elsa vindt het heerlijk om door de kamer te rennen achter de laserpen. Ze vindt het hengeltje ook zeer interessant maar is niet zo’n haantje de voorste waardoor ze door het enthousiasme van haar broers en zusje weinig kans heeft om ook eens mee te spelen.

 

Elsa en Yoda zijn 2 rustige, zachtaardige kittens…. alleen hebben ze nog wel wat schrik van handen en durft Elsa een keertje zachtjes blazen. Eens je hen op de schoot hebt genieten ze ten volle van streeltjes en knuffels, maar ze hebben een handje hulp nodig om over die drempel heen te geraken. Ze kregen zodanig veel prikjes toen ze ziek waren dat dit nog een beetje nazindert, al maken ze elke dag sprongen vooruit. Als er snoepjes of natvoer te vangen zijn is die schrik dan weer een pak kleiner… de liefde van de kat…

 

Voor Elsa en Yoda zijn we op zoek naar een veilige binnenthuis waar ze mogen leven als koning en koningin. Een baasje die hen veel liefde en aandacht wil geven en die verder met hen wil groeien om dat vertrouwen weer helemaal terug te winnen.

 

Elsa en Yoda kunnen omgaan met andere katten. Of ze kunnen omgaan met honden is niet geweten. Ze kunnen overweg met iets oudere, rustige kinderen. 

Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79  tussen 14u – 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be - HK 30307354

 Terug naar alle poezen ...