MEER OVER ...

Ellis                                                                      familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u

Ter adoptie: Ellis (vrouwelijk)

Geboortedatum: 08/03/20


Ellis kwam samen met haar bang dochtertje en felle zoontjes in opvang. Het was vlug duidelijk dat het nestje al een rugzakje had … honger, nare ervaringen met mensen, gevaarlijke baan, … we zullen het nooit helemaal weten. Gelukkig ontfermde een lieve man zich over hen tot ze in opvang konden komen.

Geleidelijk aan voelde het viertal zich op hun gemak, niet meer moeten vechten voor eten, een warm mandje en veel spelen !

Ellis heeft het instinct van een survivor, op haar hoede voor gevaar, alles heeft ze gezien en gehoord, dat moest ook wel om te overleven met haar kleintjes. Eigenlijk schuilt er in haar een zeer lieve kattin. En het komt er ook met kleine stapjes uit. Ze verstopte haar de eerste twee weken en daarna begon ze aan haar verkenning in het huis. Het harde buitenleven mist ze duidelijk helemaal niet. Ze heeft haar vaste gewoontes, ze wacht geduldig op haar dagelijks snoepje uit de hand, ze zoekt een gezellig rustplekje op de hoge krabpaal en sinds kort komt ze al zalig genietend naast haar opvangmama liggen. Het is zo mooi om te zien hoe haar vertrouwen groeit. Dit speciale kattinnetje is nog jong en houdt van spelen, dan vergeet ze de ‘soms nog enge mensenhanden’. Wie gelooft in deze mooie dame en is bereid om haar verder op haar gemak te stellen op haar tempo ? Wie heeft wat tijd om met haar te spelen, haar te verwennen en zo verder een mooie band op te bouwen. Je geduld wordt beslist beloond ! Ellis vindt een reeds aanwezig rustig vriendje ok, maar een vriendje is geen must.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.Adoptiebijdrage: 175 euro

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze kat verblijft inBRUGGEen we zoeken een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– HK 30307354