MEER OVER ...

Ellie en Ollie                                              Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie: Ellie (vrouwelijk) en Ollie (mannelijk) DUO

Geboortedatum: 22/05/22


Ellie en Ollie zijn twee lieve en speelse tijgertjes die samen met vier zusjes en broertjes gevonden werden. Hoog tijd dat ze in opvang kwamen want zij bleken besmet te zijn met het parvovirus en waren bijna aan het einde van hun krachten. Alles werd uit de kast gehaald om hen er terug bovenop te krijgen en na enkele maanden konden we opgelucht ademhalen en werden ze gezond verklaard. Doordat ze zoveel honger hadden en door het virus amper iets binnen hielden speelt voeding wel een belangrijke rol voor hen.

Momenteel bloeien de katjes verder open bij hun opvangmama waar er nog twee kleine kindjes en twee poezen aanwezig zijn. Er zit geen greintje kwaadheid in hen … alleen hebben ze soms nog wat schrik van handen en bij veranderingen hebben ze tijd nodig om te wennen. We zien duidelijk vooruitgang, ze houden ervan om met de hengel te spelen en dan kan je ze af en toe al aaien. Ollie is duidelijk de leider van de twee en Ellie volgt hem dan overal. Ollie gaat nieuwsgierig op verkenning en Ellie volgt voorzichtig en aftastend. Broer en zus zijn onafscheidelijk. Het zijn ook twee deugnieten die soms wel eens met hun drinkwater durven te spelen. Al kan een drinkfonteintje hierbij wel helpen.

We zoeken adoptanten met wat ervaring en geduld, een baasje die wat begrip kan opbrengen voor het feit dat ze heel wat prikjes kregen toen ze ziek waren en dat bij hen nog wat nazindert, al winnen ze elke dag aan vertrouwen. Als er snoepjes te vangen zijn is de schrik ook alweer minder… Deze twee schatten hadden geen makkelijke start in hun leventje en verdienen een gouden mandje. Wie zet het mooie werk van de opvangmama verder en gelooft in hen ?


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 175 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze kat verblijft in Moerkerke/Brugge en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.be– HK 30307354