MEER OVER ...

COBY EN WOLLY                  - fam. Maenhoudt : 0476/20 51 62, tss 10u30-20u

Naam: Coby en Wolly DUO 

Geboortedatum: 25/03/21

Geslacht : kater en kattin


Coby en Wolly werden door hun mama Bonita liefdevol grootgebracht.  Ondertussen voelen ze zich helemaal thuis bij mensen. Wolly is eerder schuchter van aard, maar laat zich toch makkelijk strelen.  In aanwezigheid van andere katjes houdt ze zich eerder op de achtergrond.  Eens ze de aandacht minder zal moeten delen zal dit lieve kattinnetje zeker nog verder openbloeien.  In Coby vindt ze haar partner in crime.  Speeltjes worden grondig bestudeerd en tikkertje spelen is één van hun favoriete bezigheden.  Mispak je niet in Coby, hij lijkt een stoere kater maar smelt als je hem aandacht geeft. Dit zachtaardige duo is graag in je buurt en zeker voor een lekker hapje.  Ook met andere katjes en met rustige kinderen doen ze het goed.  Coby kwam in opvang met een erg ontstoken oogje, na heel veel zalven is dit genezen.  Af en toe traant het nog wat, maar het oogje kan makkelijk gespoeld worden met een oogprodukt indien nodig.  Zelf heeft hij er geen last van.

Deze lieve kittens zoeken een thuis waar er veel met hen geknuffeld kan worden en waar ze naar hartenlust veilig kunnen spelen.  Ze zijn erg aan elkaar gehecht, slapen vaak samen en hebben hetzelfde lieve karakter ! 


Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354


Terug naar alle poezen ...