MEER OVER ...

Clio en Suusje                        familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u

Ter adoptie: Clio (mannelijk) en Suusje (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 10/07/22


Lieve Clio zocht hulp op een wel heel speciale manier. Hij verstopte zich in de toonzaal van een autodealer en na een verblijf van enkele dagen konden we hem met behulp van wat lekker eten vangen. Hij moest even bekomen van zijn avontuur en was wat ziekjes, maar al gauw gaf deze lieverd zijn vertrouwen aan mensen. Deze lieve en charmante kater heeft even tijd nodig om je te leren kennen, hij is wat verlegen en rustig van aard. Maar al gauw komt hij luid spinnend bij je liggen en geniet hij van streeltjes en aandacht. Hij is niet zo avontuurlijk, dus hoog klimmen en springen zijn niet aan hem besteed. Maar hij heeft zijn zotte speelmomentjes en loopt dan door de tunnel en zit verschillende speeltjes en vriendjes achterna. Dit katertje heeft een schoonheidsmankementje, namelijk een winkelhaak in het topje van zijn staart. Hij lijkt er weinig last van te hebben dus blijven we er ook af. Ofwel is hij er zo mee geboren ofwel had hij vroeger een ongelukje.En ook lieve Suusje heeft haar eigen verhaal. Een bezorgde dame pikte haar op toen ze doorweekt van de regen wachtte op hulp. Ze was er slecht aan toe, niezen, hoesten en haar oogjes waren zo ontstoken en pijnlijk ! Suusje verzorgen was een hele uitdaging: oogjes zalven, verschillende soorten medicatie volgden elkaar op, een zelfgemaakte aerosol, … ze had amper adem waardoor we vaak terecht bezorgd om haar waren. Haar oogjes zien er een beetje anders uit, er hangt een vliesje over. Suusje werd gecheckt door de specialist-oogarts, ze ziet voldoende en trekt perfect haar plan ! Ze is een zalig katje, makkelijk in de omgang, ze houdt van mensen, krijgt graag streeltjes en aandacht. Een echte plantrekker !

Clio en Suusje komen vanaf de eerste ontmoeting goed overeen, hebben een beetje hetzelfde karakter en hebben elkaar nodig om gelukkig te zijn.


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar hetopvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 20u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.

Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.Deze kat verblijft inBruggeen we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.


www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354