MEER OVER ...

Chilly en Gijsje                                             familie Maenhoudt : 0476/205162 tussen 10u – 20u

Naam: Chilly en Gijsje DUO

Geboortedatum:10/07/22 en 22/04/22

Geslacht:mannelijk


Chilly is een schat van een kater, hij werd gered door een alerte buurtbewoonster toen hij uit een stilstaande auto viel, waarschijnlijk de warmte opgezocht en zo een eindje meegereisd.

Daar zat hij dan, bang, klein, alleen, hongerig en vuil. Maar al vlug hechtte hij zich aan mensen uit dankbaarheid voor warmte, eten en liefde. Chilly is uitgegroeid tot een vrolijke vriend, altijd blij om je te zien, hij ligt het liefst zo dicht mogelijk bij je, in je armen of op je borst en kan je dan heel verliefd aankijken. Deze kleine alerte deugniet leerde al vlug onbezorgd spelen en alhoewel nog een beetje voorzichtig met hoogtes, houdt hij ervan om rustig zijn prooien na te jagen.

Ondanks het kleine leeftijdsverschil geraakte Chilly in de opvang al snel bevriend met Gijsje. We merken op dat ze graag samen vertoeven, ravotten of elkaar opzoeken. Dit heeft er ook mee te maken dat ze samen zo zachtaardig zijn.

Gijsje werd geboren in opvang met nog andere broertjes en zusjes. Hij is een zeer lieve kater maar wel een beetje verlegen. Hij lijkt soms wat bang maar hij wordt wel graag geknuffeld en dan spint hij luid. Ook tijdens het spelen komt zijn rustig kantje naar boven. Hij heeft echter één blauw lievelingsballetje en dat mogen de andere vriendjes niet afpakken, dan komt stoere Gijs naar boven, hij is er uren zoet mee !


Deze katten verblijven in Brugge en worden enkel samengeplaatst.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.


Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476/205162 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.beinfo@poespartoe.be- HK 30307354Terug naar alle poezen ...