MEER OVER ...

Bodhy en Marly                               familie Maenhoudt  0476 20 51 62 tussen 10u en 20u

Naam: Bodhi en Marly DUO        

Geboortedatum: 30/06/2021                      

Geslacht: katers                   

 

Deze twee katers hebben samen met zusje Shanti en broertje Lenny al een lange weg afgelegd in de opvang.  Ze werden gevonden nabij een restaurant en leefden als zwervertjes van restjes eten. Ze hielden er een voedselallergie aan over en op de koop toe waren ze nog eens niesziek.  In het begin waren ze erg gelaten en bang. 

Toen ze doorhadden dat er in de opvang voor hen gezorgd werd, bloeiden ze helemaal open.  Ondertussen zijn het de liefste en speelse katjes ooit !  Bodhi heeft tonnen energie en is een grote speelvogel, alles wat beweegt trekt zijn aandacht.  Zo pakt hij ook wel eens de staart van Marley.  En ook Marley moet niet onder doen.  Ze spurten door de kamer, met balletjes en muisjes, plezier verzekerd.  Als ze moe zijn, zijn het echte knuffelkaters !  Dan kunnen ze niet genoeg van je krijgen en overladen ze je met kopjes, streeltjes kan je hen nooit genoeg geven!

Momenteel eten ze anallergenic voeding en daar zijn ze goed mee.  Het is wel de bedoeling dat ze geleidelijk aan overschakelen op een hypoallergene voeding (HA purina), waar we nu geleidelijk aan mee bezig zijn.  Dit moet traag gaan om herval te vermijden.  Marley lijkt van zijn niesziekte verlost.  Alleen Bodhi kan soms nog een opstoot hebben (na verhuis of vaccin), maar dit kan goed behandeld worden met medicatie.

 

Voor deze twee toppers zoeken we personeel die al wat ervaring heeft met katten en zich ervan bewust is dat hun gezondheid verder opgevolgd moet worden. Alle info krijg je hiervoor mee.  Wat krijg je ervoor in de plaats: twee schatten van katten die het zo verdienen om een eigen warme thuis te krijgen !

 

Bodhi en Marly verblijven in Brugge.

Voor deze katjes zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 160 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be  info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...