MEER OVER ...

Bodhy                                         familie Maenhoudt  0476 20 51 62 tussen 10u en 20u

Naam: Bodhi

Geboortedatum: 30/06/2021

Geslacht: kater


Lieve Bodhi heeftsamen met zusje Shanti en broertjes Lenny en Marly al een lange weg afgelegd in de opvang. Ze werden gevonden nabij een restaurant en leefden als zwervertjes van restjes eten. Ze hielden er een voedselallergie aan over en op de koop toe waren ze nog eens niesziek. In het begin waren ze erg gelaten en bang.


Toen ze doorhadden dat er in de opvang voor hen gezorgd werd, bloeiden ze helemaal open. Ondertussen zijn het de liefste en speelse katjes ooit !

Bodhi heeft tonnen energie en is een grote speelvogel, alles wat beweegt trekt zijn aandacht. Hij spurtdoor de kamer, met balletjes en muisjes, plezier verzekerd. Wanneer hij moe is, dan is hij een echte knuffelkater en kan hij niet genoeg aandacht van je krijgen. Kopjes geven kan hij als de beste en aaitjes neemt hij graag in ontvangst. Hij is dan ook het liefst dicht bij jou.

Zijn allergie lijkt onder controle met hypoallergene voeding. Voor deze lieverd zoeken we personeel die al wat ervaring heeft met katten, iemand die ook de discipline heeft om hem enkel de voeding voor te schotelen waar hij gezond mee blijft. Wat krijgt je ervoor in de plaats: veel liefde en veel plezier van deze grote schat.

Bodhi heeft graag alle aandacht voor zich en is redelijk zelfzeker, we kunnen hem daaromalleen plaatsen maar ook met broertje Marley komt hij goed overeen, dus een DUO adoptie kan ook.

Bodhi verblijftin Brugge.Voor ditkatjezoeken we een thuis waar hijniet buiten kanof buiten kanin een catproof tuin.


Adoptiebijdrage: 175euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer 0476 20 51 62 tussen 10u en 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be–info@poespartoe.be- HK 30307354Terug naar alle poezen ...