MEER OVER ...

Bita                                                         Natascha op het nummer 0493 57 46 56 tussen 10u – 20u

Naam: Bita

Geboortedatum: 01/02/2021

Geslacht: V

Bita is een jong kattinnetje van +- 1 jaartje oud. Ze zoekt een rustig thuisje waar ze zichzelf kan zijn.

Bita vraagt wel nog wat tijd en geduld om volledig op haar plooi te komen. Ze schrikt snel maar eens ze je een beetje vertrouwt laat ze zich wel aaien. Het liefst wordt ze op haar kopke en aan haar wangetjes geaaid. Op haar rugje laat ze het ook al een beetje toe.

Bij de opvangmama komt ze al langs de benen wrijven en kopkes geven. Iedere morgen en avond vraagt ze haar speelmomentje. Bita zit niet graag in een holletje, maar steekt haar wel graag weg om even alleen te zijn.

Ze is niet gek op natvoer maar eet het liefst haar korreltjes.

De aanwezigheid van een ander sociaal vriendje in haar nieuwe thuis zou ze ook heel leuk vinden. Durf jij de uitdaging aan om Bita verder te socialiseren en haar te helpen een echte mensenvriend te worden ? Bel gerust voor meer info !

Deze kat verblijft in Brugge. Voor deze kat zoeken we een thuis waar zij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

Adoptiebijdrage: 175 euro per kat

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de kat of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Natascha op het nummer 0493 57 46 56 tussen 10u – 20u. Gelieve hiervoor niet te mailen. Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354