MEER OVER ...

ATARI EN MERLIJN                     - Katrien :  0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Naam: Merlijn en Atari     

Geboortedatum: 1/05/2018 en 1/10/2013              

Geslacht: Katers


Merlijn en Atari kwamen bij ons in opvang nadat hun baasje is overleden. Ze moesten beiden aanvankelijk heel erg wennen aangezien er plots wel heel veel veranderde. Nieuwe geuren, nieuwe omgeving, hun vertrouwde baasje weg,…

Merlijn blijkt de avonturier en durfal te zijn van de twee. Na enkele dagen voorzichtig wat aftasten en nieuwsgierig rondneuzen besloot hij dat het toch oké was om wat vertrouwen te schenken aan zijn nieuwe opvangmama en -papa. En al zeker als hij daarvoor beloond wordt met wat lekkers. Snoepjes en liquid snacks zijn zeker een voltreffer voor lieve Merlijn.  Hij geniet ervan om geaaid te worden, vooral onder zijn kinnetje, en vindt het ook heel leuk als hij gekamd wordt. Kopjes geven kan hij als de beste…

Atari blijft voorlopig nog wat op de achtergrond en heeft wat meer tijd nodig om te wennen. Al is ook hij wel te verleiden met snoepjes of een liquid snack. Het zal bij hem wat geduld vragen vooraleer hij wat vertrouwen durft te geven. Al zijn we er zeker van overtuigd dat dit goed komt. Hij was niet weg te slaan bij zijn baasje op bed en kon daar samen met zijn vriendje Merlijn heerlijk gezellig snoezelen. Eens hij je wat beter kent durft hij op kousenvoetjes wat meer uit zijn schulp komen.

Ze spelen allebei heel erg graag met balletjes, veertjes, pluimpjes,… noem maar op. Aangezien ze zo een onafscheidelijk duo zijn zoeken we een huisje waar ze samen terecht kunnen. Merlijn en Atari woonden op een plaats waar in de verste verte nooit auto’s te bespeuren waren. Vandaar dat ze bij hun baasje af en toe de pootjes konden strekken in het gras en in de bomen. Dit maakt dat zij geen auto’s of verkeer kennen en bijgevolg ook het gevaar dat hieraan verbonden is niet kunnen inschatten.

Voor deze lieverds zoeken we een baasje dat hen een warme, liefdevolle thuis kan bieden. Een huisje waar ze als twee koningen zullen behandeld worden en overladen worden met poezenliefde. Een baasje dat met geduld Atari de tijd geeft om op zijn tempo te ontdooien en te wennen aan al dat nieuws. Maar ook een baasje dat hen een veilige thuis kan bieden zodat ze een prachtige toekomst tegemoet gaan.

Het is niet bekend of Merlijn en Atari kunnen omgaan met andere katten, honden of kinderen. 

Deze katten verblijven in Brugge.  Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.  Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354
Terug naar alle poezen ...