MEER OVER ...

ARTHUR EN ARLETTE   familie Maenhoudt : 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u. 

Naam: Arthur en Arlette duo     

Geboortedatum: 01/06/2019           

Geslacht : kater en kattin


Hallo, wij zijn Arthur (tijger) en Arlette (zwart), broer en zus. We zijn onafscheidelijk !

We woonden een tijdje buiten maar klopten gelukkig aan bij een lieve mevrouw die zich over ons ontfermde.  Zij zorgde ervoor dat we niet moesten zwerven en dat we dankbaar zijn tegenover mensen.  De eerste maanden binnenshuis waren een aanpassing maar wat apprecieren we een warme thuis, lekker eten en rust bij onze opvangmama.

Hou er rekening mee dat we ons in een nieuwe thuis eerst een tijdje gaan verstoppen in een zacht holletje.  Arlette zal het voortouw nemen om je te leren kennen en tegen je benen komen aaien, en dan kruipt Arthur ook uit zijn schelp.

Wij zijn nog jong en spelen heel graag ! Met een touwtje, muisjes met kattenkruid, een pauwenpluim, een ballenbaan, … We hebben wel wat ruimte nodig want we rennen graag rond en een krabpaal vinden we ook heel leuk ! Als je speelt met ons zal ons vertrouwen alleen maar groeien !

We zijn nog geen echte schootjeszitters en ook oppakken vinden we nog niet zo leuk.  Maar geef ons wat tijd, onze opvangmama zegt dat we zeker nog marge hebben om open te bloeien, omdat we zo een zacht en rustig karakter hebben.

Wil jij ons, twee lieverds, een gouden mandje geven ? Bel dan vlug naar onze opvangmama !


Deze katten verblijven in Brugge.


Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...