MEER OVER ...

ALVIN EN BLIZZ               -  fam Maenhoudt : 0476/20 51 62, tussen 10u30-20u

Naam: Alvin en Blizz DUO

Geboortedatum: 25/03/21

Geslacht : kater en kattin


Alvin en Blizz werden door hun mama Bonita liefdevol grootgebracht.  Ondertussen voelen ze zich helemaal thuis bij mensen.  Dit zachtaardige duo komt je maar al te graag gezelschap houden.  Ze zijn eerder rustig van aard, maar wel nieuwsgierig en speels.  Alvin speelt enorm graag met de hengel en Blizz zie je vaak door het huis en de knispertunnel lopen met allerlei muisjes !  Ook met andere katjes en met rustige kinderen doen ze het goed.  Alvin kwam niesziek in opvang en af en toe zie je bij hem een tranend oogje.  Echt last heeft hij daar niet van, maar dit moet wel wat in het oog gehouden worden, zodat er kan ingegrepen worden wanneer dit verergert.  Meestal is dit bij veranderingen, zoals een vaccin, een verhuis, … Deze lieve kittens zoeken een thuis waar er veel met hen geknuffeld kan worden en waar ze naar hartenlust veilig kunnen spelen.  Ze zijn erg aan elkaar gehecht, slapen vaak samen en hebben hetzelfde lieve karakter ! 


Deze katten verblijven in Brugge.

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin. Deze katten worden enkel samengeplaatst.


Adoptiebijdrage: 160 euro per kat


Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.


Voor meer info over de katten of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met de familie Maenhoudt  op het nummer 0476/20 51 62 tussen 10u30 – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354Terug naar alle poezen ...