MEER OVER ...

Ally en Tommy                                          Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u

Ter adoptie: Ally en Tommy (vrouwelijk en mannelijk) DUO


Geboortedatum: 01/05/2022


Tommy en Ally zijn broer en zus.  Ze zwerfden rond onder de brug aan een vaart, samen met nog enkele andere vriendjes. Gelukkig kregen ze, toen ze gespot werden, dagelijks eten van de lieve meldster maar het was 5 voor 12 toen ze in opvang kwamen. De katjes waren erg gelaten en bang in het begin.

Kleine Ally had een verraderlijke longontsteking en het duurde een tijdje om dit onder controle te krijgen maar ondertussen is zij gezond. Dankbaar laat ze zich strelen.  Dit meisje houdt ervan om geknuffeld te worden. Dan draait en kronkelt ze zich op haar rugje en kan ze er niet genoeg van krijgen.

Tommy verdedigde zich heftig in het begin maar had al snel door dat dit niet nodig was en dat een veel beter leventje hem te wachten stond. Hij is een dapper en actief kereltje die houdt van veel spelen. Hij lijkt nergens bang voor te zijn maar eigenlijk is hij een lief en aanhankelijk vriendje die snel te verleiden is voor een lekker snoepje.

Met de nodige medische zorgen en liefde is dit tweetal uitgegroeid tot twee lieve en gelukkige huiskatjes. We plaatsen hen graag als DUO omdat ze erg veel steun aan elkaar hebben. Ally is iets kleiner maar kan best haar vrouwtje staan, ze zoekt haar broertje heel vaak op en samen spelen ze er op los. Wie geeft deze bolletjes van liefde en gezelligheid hun gouden mandje ?


Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin:Katrien op het nummer 0474/89.71.79 tussen 14u en 19u.

Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.


Adoptiebijdrage: 175 euro per kat.


Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Deze katjes verblijven in Beernem en we zoeken een thuis waar ze niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.


www.poespartoe.be – HK 30307354